Преглед и консултация

Погрижете се за усмивката си в Smile Care

Ние разбираме колко е важно всяка усмивка да бъде здрава и красива, затова Ви предлагаме качествени дентални услуги в комфортна и приятелска среда.
Направете първата крачка към блестящата усмивка, за която мечтаете и запазете час за преглед и консултация в Smile Care.

Какви процедури включва услугата?

Преглед

Първата стъпка към здравата усмивка започва с подробен преглед. В Smile Care разполагаме с модерна техника, която ни позволява да извършваме качествени и детайлни прегледи на Вашите зъби. По време на процеса ще проверим за наличие на кариеси, зъбен камък и други заболявания на зъбите или венците.

Рентгенови снимки

Използваме напреднали технологии за дигитално рентгеново изследване, с което идентифицираме дълбоки проблеми, които не са видими при обикновен преглед. То е подходящо за пациенти от всички възрастови групи и е особено важно при диагностицирането на различни зъбни заболявания.

Консултация

След прегледа, ще проведем лична консултация, на която ще обсъдим настоящото Ви състояние и Вашите дентални нужди. Ние се ангажираме да Ви предоставим детайлна информация относно състоянието на зъбите Ви, както и да обсъдим различните възможности за лечение и превенция на бъдещи заболявания.

План за лечение

Въз основа на прегледа и консултацията, ние ще съставим индивидуален план за лечение, който отговаря на Вашите специфични нужди. Независимо дали се нуждаете от превантивна грижа, естетична стоматология или по-комплексно лечение, ние сме тук, за да Ви предложим най-добрите решения.

Направете първата крачка към здравата и красива усмивка.

Защо е важен редовният преглед?

Провеждането на редовни профилактични прегледи не само помага за откриването на проблемите в ранен стадий, но също така играе и важна роля в предотвратяването на бъдещи дентални заболявания.
Превенцията е винаги по-добър вариант от лечението, затова се погрижете навреме за Вашата усмивка.