Естетична стоматология

Придобийте още по-красива усмивка в Smile Care

В дентална практика Smile Care съчетаваме изкуството с науката, за да Ви подарим усмивката, за която винаги сте мечтали.
Независимо дали искате да коригирате малки несъвършенства или да претърпите пълна трансформация, ние сме тук, за да отговорим на Вашите лични нужди.

Какви процедури включва услугата?

Избелване на зъби

В Smile Care предлагаме ефективни методи за избелване, с които ще възвърнем естествената красота на Вашите зъби. Процесът включва поставянето на висококачествени избелващи агенти върху зъбите и се извършва в на място в кабинета, в домашни условия или комбинация от двете.

Бондинг

Една от най-бързите и ефективни процедури за възстановяване и подобряване усмивката. Бондингът е идеалното козметично решение за коригиране на различни естетически проблеми на зъбите, с което можете да си осигурите красива усмивка с минимална интервенция.

Естетични фасети

Естетичните фасети са модерно и ефективно решение за създаване на идеалната усмивка. Те могат да бъдат порцеланови или композитни и са идеални за коригиране на различни естетически проблеми като петна, малки пукнатини и неравности.

Естетични корони

Естетичните корони са перфектният избор за възстановяване на зъби, които са силно увредени, износени или имат визуални несъвършенства. Те не само възстановяват функцията на зъбите, но и предлагат изключително естетичен вид.

Естетична гингивопластика

Тази услуга е идеална за хора, които са недоволни от вида на своите венци. Ако се притеснявате, че изложението на венците Ви при усмивка не е привлекателно или те имат неравномерна линия, която прави зъбите да изглеждат непропорционални по размер, естетичната гингивопластика може да промени това.

Поставяне на дермален хиалуронов филър

В Smile Care разширяваме границите на денталната естетика, предлагайки висококачествени услуги за поставяне на дермален хиалуронов филър. Тази иновативна процедура е идеална за хората, които търсят младежки вид и подобрение на общата естетика на устните и лицето.

Направете първата крачка към здравата и красива усмивка.

Какви са ползите от естетичната стоматология?

Естетичната стоматология често се използва за подобряване на функциите на зъбите. Например, възстановяването на счупени или износени зъби може да подобри способността Ви за дъвчене и говорене.
Също така усмивката има голямо влияние върху психологическото ни състояние и удовлетворението от нея може да подобри общото Ви настроение и да донесе позитивизъм в ежедневния Ви живот.