Терапевтична стоматология

Започнете да се усмихвате с увереност

Забравете за дискомфорта и болката от терапевтичната стоматологиа, защото в дентална практика Smile Care, можем да върнем здравето на Вашите зъби напълно безболезнено с помоща на локална анестезия.
С нашите експертни техники и модерно оборудване, Вашите зъби ще бъдат възстановени до съвършенство, запазвайки своята естествена красота и здравина.

Какви процедури включва услугата?

Лечение на кариес

Използвайки най-новите технологии, ние с точност идентифицираме и оценяваме степента на кариеса, за да предложим най-подходящото за Вас лечение. Нашата цел е да Ви осигурим максимален комфорт по време на процедурата, използвайки ефективни методи за облекчаване на болката и дискомфорта.

Поставяне на пломба

В дентална практика Smile Care използваме само най-добрите материали за пломби, които осигуряват дълготрайност и по-добра естетика. Ние адаптираме всяко поставяне на пломба към индивидуалните нужди на пациента, като вземаме предвид неговото общо здравословно състояние и специфични му изисквания.

Изграждане на силно разрушени зъби

В Smile Care разбираме предизвикателствата, които съпътстват силно разрушените зъби, затова използваме иновативни и модерни методи, с които ще възстановим функционалността и естетиката на Вашата усмивка. В процеса на изграждане, ние ще използваме висококачествени материали, за да постигнем максимален ефект и да възстановим структурата и функцията на Вашите зъби.

Направете първата крачка към здравата и красива усмивка.

Вашата усмивка е в сигурни ръце

Терапевтичната стоматология играе ключова роля в поддържането на здравето и функционалността на устната кухина.
Нашата цел е не само да излекуваме Вашите настоящи дентални проблеми, но и да предотвратим възможните по-сериозните бъдещи усложнения. Не чакайте повече и се погрижете за усмивката си още днес.