Протетична стоматология

Възстановете красотата на своята усмивка

Върнете си самочувствието от красивата усмивка и се доверете на нашия опитен екип в дентална практика Smile Care. Ние се ангажираме да възстановим не само здравината на Вашите зъби, но и да подобрим тяхната функционалност.
В Smile Care вярваме, че всяка усмивка е уникална, затова Ви предлагаме индивидуален план за лечение, който е изцяло съобразен с Вашето състояние и лични дентални нужди.

Какви процедури включва услугата?

Циркониеви коронки и мостове

Цирконият е изключително здрав материал, който издържа на износване, напукване и гарантира дълготрайност на Вашите коронки и мостове. Те предлагат натурален вид, който се слива безпроблемно с Вашите естествени зъби, създавайки красива усмивка.

Временна бътърфлай микропротеза

Временната бътърфлай микропротеза е лека, удобна и много естетична. Тя предотвратява разместването на зъби след изваждане и е предназначена за краткотрайно използване. Бътърфлай микропротезата е идеален избор за пациенти, които чакат изработването на постоянните си протези или импланти.

Поставяне на адхезивен мост

В Smile Care Ви предлагаме иновативното и неинвазивно решение за възстановяване на липсващи зъби . Поставянето на адхезивен мост е съвременна алтернатива, която предлага минимално инвазивен подход за заместване на липсващи зъби.

Нощна шина против скърцане

Защитете Вашите зъби по време на сън с нощната шина против скърцане - Найтгард. Тя е ефективно решение за борба с бруксизма и предотвратява последиците от него, като увредени зъби и болки в челюстта.

Направете първата крачка към здравата и красива усмивка.

Важността на денталното здраве

Протетичните процедури като корони, мостове и протези са изключително важни за възстановяването на нормалната функция и естетика на зъбите. Те помагат на пациентите да се хранят и говорят нормално, което е от съществено значение за ежедневния им живот.
Протетичната стоматология допринася за подобряването на външния вид на усмивката, което може значително да повлияе на самочувствието и на социалните Ви взаимодействия.