Профилактика, превенция и поддръжка

Сияйна усмивка всеки ден

В Smile Care вярваме, че притежанието на красива усмивка започва с превенцията и продължава с профилактиката и поддръжката.
Затова ние сме фокусирани върху осигуряването на всички необходими услуги, за да можете да имате съвършена усмивка всеки ден.

Какви процедури включва услугата?

Почистване на зъбен камък

В Smile Care използваме модерна техника за ефикасно и безболезнено отстраняване на зъбния камък. След като той бъде премахнат, ние ще полираме Вашите зъби, за да им придадем блестящ вид и гладкост на емайла. При необходимост, можем да приложим допълнителна терапия за укрепване на зъбния емайл.

Полиране със сода

Полирането със сода или с ЕърФлоу премахва натрупаните петна по зъбите, възвръщайки естествения им цвят. Процедурата е изключително безопасна за зъбния емайл и е подходяща дори за чувствителни зъби. Полирането се отнема не повече от 10 минути, а резултатите са видими веднага след първото нанасяне.

Реминерализация

Реминерализацията с флуорен лак е една от най-ефективните методи за укрепване на зъбния емайл и предотвратяване на кариеси. Нанасянето на лака е бърза и напълно безболезнена процедура, а ефекта от него може да продължи до няколко месеца, предпазвайки зъбите от кариеси и ерозия.

Кюретаж

Кюретажът е дентална процедура, насочена към почистването на венците и дълбоките джобове в устната кухина, които не могат да бъдат достигнати с обикновено четкане. За да гарантираме Вашия максимален комфорт, ние извършваме процедурата с локална анестезия, което прави процеса напълно безболезнен.

Направете първата крачка към здравата и красива усмивка.

Защо превенцията и поддръжката са толкова важни?

Редовната профилактика помага за предотвратяването на редица заболявания като кариеси, пародонтит и други инфекции. Ранното откриване и лечение на тези проблеми може значително да намали риска от по-сериозни усложнения.
Превенцията е винаги по-добър вариант от лечението, затова се погрижете навреме за Вашата усмивка.